SAM_0958

Alle Loonwerk producten:

Loonwerk

Flex-Pack beschikt over een aantal machines die ingezet kunnen worden voor het bewerken van plastic folies, papier en non-woven producten. Wij kunnen luchtgaten en ophanggaten aanbrengen, op maat snijden en kunststof sealen.

Luchtgaten

Voor het aanbrengen van luchtgaten in bloemen- en plantenhoezen hebben wij een eigen machine ontwikkeld die snel en nauwkeurig luchtgaten kan ponsen. De pons diameters zijn 10, 12, 14 en 16 mm. De onderlinge afstand is 5 cm. of een meervoud hiervan.

Ophanggaten

Bloemen en planten worden steeds vaker door machines verpakt. Als de hoezenproducent de ophanggaten is vergeten of foutief heeft aangebracht kunnen wij deze fout herstellen. Hiervoor hebben wij een unieke machine ontwikkeld die de gaten op elke gewenste hart op hart afstand en positie kan aanbrengen. Ook hier zijn de standaard pons diameters 10, 12, 14 en 16 mm. Met deze ponsjes kunnen wij alle hoesmaten voor de Terra, Flier, Createch en Bercomex machines voorzien van ophanggaten.

Flexibele materialen snijden

Met onze computergestuurde snijmachine met een breedte van 130 cm kunnen wij alle snijdopdrachten aan. Als er vellen of hoezen moeten worden bijgesneden of slechte stukken materiaal verwijderd dan is dit geen probleem voor ons.

Kunststof sealen

Voor het aanbrengen van lassen in flexibele kunststoffen beschikken wij over 10 sealmachines. In nauwe samenwerking met diverse sociale werkplaatsen kunnen wij grote projecten aan. De meest voorkomende opdracht is het aanbrengen van bodemseals in plantenhoezen.

SAM_0761

Contact