Boemen- en planten verpakkingen

Het Flex-Pack verkoopteam biedt wereldwijd bloemen- en plantenverpakkingen aan. Wij leveren alle soorten en maten hoezen en vellen zowel bedrukt als onbedrukt. Flex-Pack heeft een exclusieve samenwerkingsovereenkomst gesloten met een producent in China die al sinds 1998 hoezen levert in Nederland en de rest van de wereld. De kwaliteit van onze producten kenmerkt zich door vakmanschap en het gebruik van eersteklas materialen en verwerkingsmethoden.

  • Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige vlakextrusie CPP en zeer heldere OPP folie. Onze antistatische folie heeft zeer goede Haze en Gloss eigenschappen in vergelijking met de concurrentie.
  • Onze lasmachines zijn ingesteld op het maken van zeer sterke lassen waardoor de hoezen sterk genoeg zijn om de krachten van het verpakkingsproces te weerstaan.
  • Vooral ons drukwerk onderscheidt zich van de concurrentie. Wij bedrukken al onze hoezen d.m.v. het koperdiepdruk procedé tot maximaal 8 kleuren. In vergelijking met het in Europa gebruikte Flexo procedé kenmerken onze bedrukkingen zich door een veel betere inktdekking, een betere scherptediepte en veel strakkere lijnen.
  • Onze machinehoezen worden gebruikt door kwekers met Flier-, Terra-, Bencomex en Createch verpakkingsmachines.

Flex-Pack levert rechtstreeks aan de eindverbruikers. Hierdoor kunnen wij kwaliteitsproducten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Contact